torstai 13. elokuuta 2009

Lamppu olohuoneen katossa!

Niin uskomatonta kuin se onkin, mutta meillä on lamppu olohuoneen katossa! Jihuu! Juuri nyt elokuussa tulee tasan kaksi vuotta siitä, kun muutimme tähän asuntoon ja siitä asti olemme olleet ilman kattolamppua olohuoneessa. Oli kyllä melkoinen operaatio saada lamppu kattoon, mutta siellä se nyt on ja pysyy niin kauan, kuin tästä pois muutamme.

Lamppu on 12-haarainen kynttiläkruunu. Väriltään maalattu valkoinen ja halkaisija on yli 70cm! Johto ja kettinki saisi olla n. puoli metriä pidempi, mutta ihan hyvältä näyttää nytkin. Ehkä tosiaan vähän alemmas oisin lampun halunnut, mutta olen tyytyväinen, että nyt on se lamppu ja vielä mieluinen. Lamppu tilattiin Neckermannilta, mutta olivat ilmeisesti jo nyt loppuneet vaikka tämä oli uusi tuote. Eilen koitin etsiä sitä, kun olisin katsonut, että tuleeko hehkut mukana (eivät tulleet), niin ko. tuotetta ei ollut enää valikoimissa. En tiedä, paljonko niitä alunperinkään on niillä ollut.Oli illalla todella hienoa, kun näki olohuoneessa oikeasti jotakin. Nyt voisin ommella olohuoneessakin illalla jotain eikä yksin kyyhöttä makuuhuoneen nurkassa.

Lähikuvasta näkyy hehkut, joita piti käydä eilen rautakaupasta ostamassa. Ovat liekin mallisia, mattapintaisia.

Tässä kuvassa näkyy aika hyvin mittasuhteet. Lamppu voisi olla vähän alempana, mutta eipähän lyö nyt kukaan päätään siihen. Sohvalta puuttuu toiset tyynyt, kun päälliset ovat nyt pesussa :)

Seuraavassa postauksessa voisin kertoa vähän kokemuksia sisustusliikkeiden palvelun laadusta Suomessa ja Saksassa.

Tuulisin terveisin,

4 kommenttia:

 1. Onpa hieno valaisin! Ja onnistuneita valokuviakin ollut tässä blogissa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista, ne lämmittivät mieltä! Olen kyllä todella innoissani lampusta :) Hyvää ja sopivaa kannatti odottaa. Olen kanssasi samaa mieltä, että mieheni taitaa hyvin valokuvauksen. Hyvää syksyn alkua ja kiitos kommentistasi!

  Maria

  VastaaPoista
 3. Hei,
  miten te sitten saitte sen sinne kattoon???
  -Niina

  VastaaPoista
 4. Miehen työkaveri tuli avuksi. Ensin ne kokeili laittaa työmaatikkaat ruokapöydän päälle, mutta siitä ei ihan yltäny, joten sitten laitettiin keittiöstä baaripöytä ruokapöydän päälle, jonka päälle vielä ruokapöydän tuoli :) Janne sai ujutettua lampun koukkuun ja työkaveri sitten ruuvasi johdot kiinni. Kyllä pelotti katsoa vierestä, mutta loppu hyvin kaikki hyvin!

  Maria

  VastaaPoista