tiistai 11. elokuuta 2009

Lapsille vaatetta

Voi että nuo lapset sitten kasvaa nopeasti! Koko ajan saisi isompaa vaatetta hankkia. Meillä ei ole edes täällä sellaisia tuttuja, joilla olisi isompia lapsia, että saisi pieneksi käyneitä vaatteita... Se olisi kyllä iso apu, jos edes toiselle lapselle saisi vaatteita käytettynä. Vaikka kivahan se on laittaa lapset oman maun mukaan, mutta tuntuu vaan kukkarossa kovasti. Tänään tuli yksi iso vaatetilaus, siinä olikin sitten koko seuraavan syksyn/talven vaatteet. Lisäksi tänään ostin tytölle DM:ltä talvitakin. Muistuttaa Burberryn kangasta, sileä ja vettähylkivä pinta. Hintaa oli 17 euroa :)


Tytön uusi talvitakki muistuttaa siis Burberryn kuosia. Isot kaulukset ja irrotettava huppu. Nappien alla vielä kätevästi vetoketju edessä. Näytti oikein mukavalta tytön päällä. Ja hintakaan ei päätä huimannut. Tämä mennee koko ensi talven!

Tältä näyttää tekemäni tyynyt. Alempana pitsikangastyyny ja ylempi kokonaan itseni suunnittelema ja toteuttama. Olen kyllä todella tyytyväinen molempiin ja sointuvat hyvin yhteen. Molempia on kaksi meidän sängyn päällä. Kyllä onnistumisen ilo on yks parhaista jutuista koko maailmassa!

Vesisadeterveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti