tiistai 25. elokuuta 2009

Viidakossa rymyä, se on synttärihymyä!

Elämä ja vuodet vierivät vauhdilla eteenpäin! Kun lapset kasvavat, sitä ei edes ajattele, että samalla itsekin vanhenee :) Taas on yksi vuosi tullut lisää ja mukava vuosi on ollutkin. Lahjoja sain tänäkin vuonna ja suuri kiitos niistä kaikille! Mukavahan se on, että muistetaan, vaikka onkin jo näin vanha kääkkä :) Alla kuvia synttärilahjoista ja pari muuta kuvaa lisäksi.Tässä Villeroy & Bochilta ostamani jälkiruokakulhot. Olihan hommaa kantaa nämä Salzburgista asti! Jalka on melko ohut, joten varovainen saa olla, että ei rikkoonnu, mutta ovat kyllä todella kauniita. Ostin näitä kuusi kappaletta.

Tämän upean Pentikin tarjottimen sain tuliaisina Suomesta. Maalaukset siinä ovat henkeäsalpaavan herkät. Tykkään väreistä todella paljon!

Sukulaistytöt ostivat minulle synttärilahjaksi tällaisen kauniin lasiastian, johon laitoin kaakaota. Purkki on yhtäaikaa moderni, mutta aistikas. Kiitokset tytöille!

Tämä ihanuus on mieheni minulle ostama lahja. Mirabeausta tilattu tuoli on unelmieni täyttymys ja varmasti paras lahja, mitä olen koskaan saanut ;) Vielä, kun niitä saisi viisi lisää :D

Päällinen on luonnonvärinen ja pehmeä istua. Jalat ovat hieman kulutetut harmaat/valkoiset. Minun tyyliäni sataprosenttisesti!

Prinsessamekko oli vanhempieni ostos tyttärellemme. Taitaa olla jotain morsiusmekkoja, mutta voihan tällaista ihanuutta käyttää missä juhlissa vain. Helmet ovat taivaallisen sopivia rinnukseen ja helmaan.


Vielä lopuksi lähikuva mekosta. Raskiiko tätä edes pitää missään, kun on niin upea?!

Eilen ompelin vanhaan Ikean lamppuun uuden päällisen, mutta sitten huomasin, että lamppu oli mennyt rikki, ja se ei toimikaan. Jos saan sen toimimaan, niin siitä on luvassa kuvia seuraavassa postauksessa.

Juhlaterveisin,

4 kommenttia:

 1. Hello,
  what is this for a dreamlike, romantic, cream-coloured dress???
  Your wedding dress???
  The favourite greetings,
  Elke.

  VastaaPoista
 2. Dear Elke,

  this dress is my daughter's :) She got it now from her grandparents from Finland. I also like the dress a lot!

  Grüsse,
  Maria

  VastaaPoista
 3. OHHHHHH dear Maria so many lovely presents and your photos are great! Thanks for your lovely comments on my blog. I'll add you to my favourite blog list. hope it's ok! Take care,
  Rosa

  VastaaPoista
 4. Dear Rosa,

  no, thank you for your lovely comment! And thank you for getting to your blog list! It is more than ok :)

  Grüsse,
  Maria

  VastaaPoista