perjantai 28. elokuuta 2009

Muutoksia, Changes...

Eilen tapahtui ihme ja molemmat lapset nukkui päiväunet samaan aikaan. Se antoi minulle tilaisuuden vaihtaa lastenhuoneen järjestyksen uuteen uskoon. Sängyt siirsin vasemmalle seinustalle, missä aiemmin oli lipastot ja päinvastoin. Tuli kyllä ihan kivan näköistä. Vaatteita vaan alkaa olla liikaa roikkumassa esillä, joten ajattelimme miehen kanssa laittaa rautaputkia oven taakse, jossa on vajaan puolen metrin "kolo" ja sinne sitten lasten hengarivaatteet. Helpottaa vähän lipastojen käyttöä :) Pari päivää on mennyt aika tiiviistii uuden Ikean kuvaston kanssa. Kotiin ei ole oikein mitään ostettavaa, mutta mökille sitäkin enemmän. Pitänee kuitenkin ensi kesänä aloittaa maalauksella ja sitten katsoa, mitä huonekaluja sinne pitää ostaa.

Ikävä yllätys oli eilen se, että pojan sänky rösähti! Onneksi saatiin se takaisin kasaan, mutta uusi sänky on etsinnässä. Harmi sinänsä, koska nykyinen sänky ei ollut mikään halpa, taisi olla 250 euroa, mutta ei todellakaan mikään laadukas. olen koittanut nyt katella jotain puista antiikkisänkyä, mutta eihän täällä sellaisia ole missään. Huomenna olisi tarkoitus kävästä Münchenissä sisustuskaupassa, joten pitänee matkalla silmäillä, josko jotain sänkyjä näkyisi.

Alla kuvia lampusta, johon tein uuden päällisen sekä tyynystä, jonka ompelin uuden tuolin päälle. Pari kuvaa vielä saamistamme tavaroista sekä lastenhuoneesta.

Yesterday was a very good day: our chilren slept at the same time! That is a pure miracle :) Then I had time to made a little changes in their room. On left side of the room I put the beds and drawers to the right side. i think it looks nice. Here is some pictures of childrens room and some of the things I got from Finland last week. And also couple of photos from things I have done lately.Tähän aiemmin ostamaani purkkiin ostin rautakaupalta koristekiviä. Pehmentää vähän tunnelmaa. This candle holder I have bought from Bauwa a few weeks ago and now I bougt some decoration stones in it.

Ikean lamppuun ompelin uuden päällisen, kun vanha paperinen oli reikiä täynnä :) Valo pääsee kivasti kankaan läpi, mutta ei ole liian kirkas. Kangas oli beigekuviollista.

This lamps cover was full of holes so I made a new one with beige fabric.

Samasta kankaasta ompelin tämän tyynyn tuolin päälle. Mies vinkkasi hienovaraisesti, että hänen mielestään tyynyt tähän taloon alkavat riittämään :D Eli paussia luvassa tyynysaralla :)

My husband said we have too many pillows (can there be to many of those?!) so this will be the last one for this moment :)

Suomen vieraat toivat meille tuliaisiksi kaksi muumimukia. Keltainen pikkumyy on sähäkkä ja vihreä poliisimestari rauhallinen vastapaino. Näitä meillä ei vielä ollutkaan, mikä oli mukava sattuma.

This Moomin mugs we got from my relatives from Finland. Lovely for the morning coffee!

Ihanan möhköfantin tytär sai miehen sukulaisilta 1-vuotis synttärilahjaksi, mutta saimme sen vasta nyt Saksan kotiin. Sopii kivasti tytön sängylle. Fantti on saanut jo monta halia ja pusua :)

My dougter got this Disney figure as her 1-year present from my husbands relatives. Suits very well to her bed. It has got many hugs and kisses all ready!

Lasten lipastot nyt oikealla puolella huonetta. Roikkuvat vaatteet lähtevät siis kohta pois, jee!

A picture from the drawers. Clothes will leave soon from them!

Tytön lipaston päälle mahtui hyvin seinähyllykin.

Beigen sävyinen seinä on ihanan pehmeä valkoisia sänkyjä vasten. Lapset tykkäsivät nukkua yöllä vierekkäin, saavat turvaa toisistaan yöllä pimeässä :)

Childrens beds are now next to each other. Now they don't have to be afraid during the night in the dark room :)

Vasemmalla seinällä on edelleen seinänväriin sopiva naulakko ja lisäksi ikkunan viereen laitoin sisustustikkaat. Jotenkin tämä järjestys on minusta kodikkaampi.

Nyt ei ole mitään ompeleita tekeillä, joten seuraavaksi voisi keskittyä vaikka makkarin laittamiseen...

Next time I'll try to put pictures from the bedroom...

Perjantaiterveisin,

5 kommenttia:

 1. Dear Maria,
  great photos and... sometimes husbands are wrong!! pillows are like shoes and candles!; you never have enough; there's always room for some more, don't you agree? great job with the chair! have a great weekend,
  Rosa

  VastaaPoista
 2. Dear Maria,
  lovely pictures.. and there can never be enough pillows.
  Please visit my Blog- I've got something for you.. ;-)
  Have a nice weekend.
  Kerstin

  VastaaPoista
 3. Hello Rosa and Kerstin,

  Thanks for your lovely comments! And Kerstin: I still can not believe I won! :) I am really looking forward the sablon!

  I agree with you that pillows are something that makes the home and there can never be to much of those!

  Have a nice weekend to you both!

  Grüsse,
  Maria

  VastaaPoista
 4. Hello Maria,
  what for a nice room for your daughter.This clothes,dresses and things are a dream.
  Many greetings and a nice week-end wish you,
  Elke.

  VastaaPoista
 5. Dear Elke,

  thanks for your comment. I also like dresses a lot :)

  I wish you a pleasant sunday!

  Maria

  VastaaPoista