maanantai 24. syyskuuta 2012

Ihana viikonloppu

Loistavaa viikonalkua! Takana on aivan ihana viikonloppu. Koska poika on saanut viime aikoina niin paljon huomiota koulun aloittamisen osalta, päätimme tytön kanssa viettää lauantaina tyttöjen päivää ja lähteä kaupungilla shoppailemaan ja syömään. Mietimme jo vähän tyttären tulevia synttäreitä ja etsimme ideoita. Paljon mukavia juttuja nähtiinkin, nyt pitäisi vaan alkaa laittamaan niitä käytäntöön :)

Kävimme perjantaina Müncheniin avatussa Zara Homen liikkeessä. Siitä tulikin heti suosikkikauppani. Tytärkin esitteli toiveita huoneensa suhteen, kun näki ihanasti stailattuja tiloja. Perheen miesväelle veimme vähän vaatetta ja itse ostimme lähinnä hiuskoristeita ja tuoksuja. Mies ja poika vietti päivän geokätköillen ja he jatkoivat sitä vielä eilenkin. Pojalle ostin uuden kauluspaidan Benettonilta. Jotain pientä :)Olin voittanut arvonnasta tämän ihanan peitteen, joka käy ihanasti pojan sängylle.
Poijalle ostimme Pariisista keltaisen taksin, joka pääsi hänen hyllylleen muiden muistojen joukkoon. Myös lentokone on Pariisista ostettu muutama vuosi sitten.
Pojan lempikirjoja ovat nykyään Kokosnuss -kirjat, jotka ovat pienen lohikäärmeen seikkailuja. Meillä on nyt menossa kuudes kirja ja jonossa odottaa vielä seitsemäs. Kävimme ulkoa syömässä ja nautimme kauniista säästä!Vielä tarkeni syödä ulkona lyhythihaisessa :)

Aurinkoa!

2 kommenttia:

 1. Voi kun teillä siellä paistaa aurinko! <3
  Täällä meillä taitaa sataa jo kolmatta päivää putkeen... :/ Piristävää katsella kuviasi!
  Kauniin peitteen olit voittanut! <3 Juuri jotain tuon kaltaista olen miettinyt itsellenikin!

  Iloista alkanutta viikkoa Sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Voi, täällä oli tämä aamuna + 3 :( Kesästä ei ole tietoakaan...
  Aivan ihania kuvia!! Neiti varmasti nautti omasta ajasta äidin kanssa :) ja onnea vielä poitsulle koulun aloittamisen johdosta!

  VastaaPoista