lauantai 1. syyskuuta 2012

Pariisi, vol 3.

Disneyland -päivän jälkeen olimme vielä pari päivää Pariisissa. Kävelimme pitkin Pariisin hiljaisija katuja vähän sivummalla keskustasta. Pysähdyimme juomaan kahvia katukahvilaan ja teimme ihania löytöjä pienistä putiikeista. Ilmat olivat mitä parhaimmat koko matkan ajan. Ensimmäiset kaksi päivää olivat pilvisiä ja lämpimiä, ja kaksi viimeistä oli pelkkää aurinkoa. 
Katukahvila  
Pariisin kaduilla...
Riemukaaren edessäkin piti käydä pusuttelemassa  
Lähtöpäivän aamuna kävimme vielä kertaalleen hotellimme takana olevassa ostoskeskuksessa ja teimme viime hetken ostoksia Maisons du Mondesta. Oikeastihan olisin voinut kantaa koko kaupan mukana, mutta päädyin ostamaan vain repullisen ihanuuksia, jotka mies urheasti kantoi kotiin :)
Ihania marenkejakin olisin halunnut tuoda kotiin, mutta ne olisivat vieneet tilaa liikaa...Emme menneet hotellilta enää Pariisin keskustaan päin, vain otimme paikallisen RER-junan Disneylandiin päin. Jäimme pois Val d'Europe pysäkillä, jossa oli aivan valtavan iso ostoskeskus sekä merkkituotteiden outlet-kylä. Kylä on tosi ihanasti suunniteltu ja toteutettu. Tuotteet ovat oikeasti paljon edullisempia...Ralph Laurenilla oli hirveästi ihmisiä, mutta sinnillä jonotin ja sain kuin sainkin lapsille ostoksia tehtyä. :) Sitten suunnistimme Disneylandin pysäkille ja sieltä pikajunalla lentokentälle (matka kesti n.10 minuuttia.)

Täytyy sanoa, että  matka oli kaikin puolin erittäin onnistunut ja antoisa  


Leppoisaa viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän IHANA tuo kuva kahdesta rakastavaisesta riemukaaren luona :) Tuolla outlet kylässä tuli käytyä pari vuotta sitten. Pariisi on kyllä ihana kaupunki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vanilja! On se ainakin mun sydämen valloittanut - sekä mies että Pariisi ;)

   Poista
 2. ihanaa, että matka oli onnistunut ja myöhäiset synttärionnittelut - ihanaa lukea toisen MUCilaisen juttuja!!!

  VastaaPoista
 3. Olipa teillä ihana Pariisin matka!
  Mun Pariisissa käynnistä on liian monta vuotta, huoks.
  Loma tekisi hyvää, ehkä tässä kohta pääsee vähän muihin maisemiin.
  Mukavia syyskuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeiregina! Kyllä maiseman vaihdos tekee aina hyvää. Kiva kuulla, että kuvista on saanut lomakuumetta :) Samoin sinne, ihania syyskuun päiviä!

   Poista