perjantai 4. kesäkuuta 2010

Rapakkoleikkejä

Tänään pitäisi loppua sateet, jei! Kyllä on aurinkoa taas viikko odotettukin, joten toivoa sopii, että paistaa koko loppukesän nyt! Eilen mentiin koko porukka ulkosalle ja lapsilla ainakin oli kivaa. Otin sitten kuvia, kun lapset hyppivät rapakoissa. Eivätpähän pääse isona sanomaan, että eivät koskaan saaneet rapakoissa hyppiä. Nyt on siitä todistusaineistoakin, hih! Tänään on edessä rautakauppa reissu, että saadaan yksi taulu seinälle. Aina puuttuu juuri niitä muttereita, joita tarvitaan.

Ompelurintamalla on ollut hiljaista. Mihin lie se inspis taas kadonnut. Sitä odotellessa...Piti sitten pestä kuravaatteet eilen koneessa :) Pääasia, että lapsilla oli kivaa!


Äiti, mulla jäi kenkä kiinni! :D


Näitä limaisia otuksia oli taas järkyttävät määrät. Poika haluaa kantaa etanoita sisällekin, joita minä sitten viskelen ulos, kun hän ei näe. Harmi, että en saanut kuvaa sammakosta. Niitäkin täällä on kovasti ja pitävät päivisin melkoista meteliä tuolla lammella.


Tiesihän pieni otus, että tänään on Pouta!


Kylvyn jälkeen pieniä varpaita rivissä sohvalla :)

Herkullista päivää!

8 kommenttia:

 1. Teillä ollut superkiva päivä.
  Parhaita muistoja omasta lapsuudestakin on ne, joihin liittyy vesi=)
  Mitä "kielletympi" leikki, sen parempi!
  Itsekin annan luvan silloin tällöin hyppiä sielun kyllyydestä lätäköissä.
  Pienin kyllä löytää sen minisimmänkin lätäkön, se on varma=)

  Ja ihania kuvia olet räpsinyt, nuo varvaskuvat seinällä/perhealbumissa on musta jotenkin hellyyttävimpiä<3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!
  Mä annan myös lasten pomppia kuralätäköissä- tosin täydessä sadeasussa päästä varpaisiin. Sen jälkeen maistuu kaakao:)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän lasten joskus pitää saada rapakoissakin leikkiä. Sitä vartehan niillä noi kuravaatteet on. Tekis mieli itelläkin joskus mennä hyppimään noihin lätäköihin :)

  Minustakin tuo varvaskuva on niin onnistunut, että voisin teettää siitä isomman seinälle. Kohta nuilla ipanoilla on kuitenkin isommat jalat ku mulla :)

  Mukavaa päivää!

  Maria

  VastaaPoista
 4. Mullakin paras lapsuusmuisto yhdestä hoitotädistä ,
  joka anto mennä läträä savessa:D.

  Toiv. saatte kivat aurinkoiset kelit<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 5. Olen ollut hetkisen aikaa poissa blogimaailmasta ja mullahan on mennyt hurjasti ihania postauksia tässäkin blogissa ohi. Nuo lastenhuonepostaukset ovat kyllä ihania, pieniä ja kauniita yksityiskohtia. Ja tämä uusin kirjoitus, vau, mitä kuvia! Toistan itseäni taas toteamalla, että sulla on täällä kyllä hurjan tyylikkäitä ja taidokkaita kuvia!

  Aurinkoa viikonloppuusi kaukana maailmalla!

  VastaaPoista
 6. Joo. nuo etanat on tosi iljettäviä, varsinkin kun tietää mitä tuhoa tuo lehtokotilo saa aikaiseksi.Onhan se hauskan näköinen, kun sillä on tuo mökki mukanaa...
  Hauskaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kiitos myös lisäkommenteista ja kehut on aina tervetulleita ;) Etanat taitaakin olla etelä-Suomessa melkoinen riesa. Meidän kotiseuduilla niitä ei vielä ole, mutta eiköhän ne sinnekin piakkoin rantaudu.

  Mukavaa viikonloppua!

  Maria

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia lasten leikeistä eikä noita suloisia varpaita väsy koskaan kuvaamaan. :)

  VastaaPoista