torstai 17. kesäkuuta 2010

Seinä sai uuden värin, jälleen :)

Kolmas kerta toden sanoo, vai miten se menikään?! No, ainakin tässä tapauksessa pitää paikkaansa, sillä maalasin olohuoneen yhden seinän jo kolmatta kertaa ja tällä kertaa onnistui! Valitsin loppujenlopuksi pehmeän siniharmaan sävyn. Alla olevissa kuvissa näyttää hieman enemmän siniseltä, kuin mitä todellisuudessa on. Sävy on kyllä syötävän ihanan näköinen ja siihen käy beige ja valkoinen tosi ihanasti.

Täällä meinaa alkaa stressi nostamaan päätään pojan synttäreiden osalta. Viime yönä näin painajaistakin :D Onneksi ne on ens viikolla ohi, niin loppuu tämä hössötys. Sitä äitinä haluaa antaa lapsilleen mahdollisimman kivat synttärit, että he olisivat onnellisia ja tyytyväisiä. Nämä on pojan ekat synttärit, kun kutsuu tarhakavereita ja saa nauttia oikeasti juhlahumusta :)Tämä tuoli kävis tosi kivasti seinän eteen, mutta tuossa on just ikävästi ovi, joten se ei voi siinä olla.


Pentikin lamppu tulee ihanasti esille seinästä.


Varjostin on juuri oikean värinen seinään nähden.


Meillä harrastetaan nyt ahkerasti vesiväritöitä. Arvaatte varmaan, että vesivärejä löytyy muualtakin kuin paperista ;)

Mukavaa loppuviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuli seinästä:)

  Ja Pentikin lamppu kans ihana sitä vasten<3

  Mukavaa Tosrtaita sinne!

  Jams

  VastaaPoista
 2. Seinähän on kauniin värinen.On kyllä hankala löytää oikeaa väriä.Meilläkin pojan huoneesta piti tulla harmaan sävyinen mutta maali näyttää ihan siniharmaalta,enemmän vielä siniseltä.
  Ihana tutoli ja lamppu.

  Tiedän tuon stressin,itsellä se oli vasta äskettäin.Onneksi on ohi meidän juhlat.Paljon on kyllä juhliin menoa.Mutta ei tarvitse itse järjestää.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista Jamelia ja JaanaElina!

  Oli tosi hankala kyllä päättää kaikista väreistä. Jossain valossa on aika sinisen näköinen, mutta varsinkin nyt kuivuttua enemmän harmaa. Maalasin vielä yhden eteisen seinän samalla värillä ja siellä näyttää tosi tumman harmaalta, eikä juurikaan siniseltä. Hassua, miten valo muuttaa väriä!

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvä sävy. Ei tosiaan ole helppoa löytää sitä "oikeaa" sävyä.

  Synttäristressin ymmärrän hyvin. Meillä keskimmäisellä synttärit kesäkuun lopussa ja tämän äidin niskan ladataan kaikenlaista painetta tulevasta. Ja mitään en ole vielä tehnyt!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Rilla kommentista ja tervetuloa lukemaan blogia! :)

  Kummasti alkaa jo 4-vuotiaalla olemaan toiveita synttäreiden suhteen. Täällä toiveena on synttärit dinosaurusteemalla ja sitä saa, mitä tilaa :) Tulee dinokakku, dinolautaset ja -mukit, dinojuliste ja dinoilmapalloja. Saattaapa lahjakasseihinkin pari pientä dinoa eksyä :)

  Kohta varmaan joku kilahtaa, kun tämä täti vaan jauhaa näistä synttäreistä. Jättääkää huoletta synttärijutut lukematta tai suodattakaa ne hyvin :)

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista