tiistai 22. toukokuuta 2012

Daimkakku

Sain äitienpäivänä ruotsalaista mantelikakkua ja saman merkin valikoimissa oli myös daim-kakkua. Kotona sitten googlasin, että löytyisikö netistä ohjetta, ja google ei pettänyt tälläkään kertaa :) Viime torstaina Saksassa vietettiin isänpäivää ja niinpä pojan kanssa tein kakun miehelle isänpäiväksi. 

Pohja on aika ohut ja tosi suklainen, mutta valmistuu nopeasti. Väliin tulee vaniljavanukasta ja päälle sitten sulatettua daim-suklaata. Kakku on helppo tehdä ja maistuu koko perheelle ;)



Pohja valmiina menossa uuniin.



Lasten kanssa leipoessa hyvä puoli on se, ettei itse tarvi enää nuolla vatkaimia :) (vai oisko sittenkin huono puoli, ettei saa enää itse tehdä sitä?)



Pojalle maistui taikina :D



Löysin meidän lähikaupasta Milkan Daim-suklaata, maistuu ihan Daimille :)



Meidän 200g:n suklaapaketista ihan kaikki ei tainnut mennä kakkuun ;)



Ja tässä pala valmiista kakusta! Arvaatte, että oli hirveen pahaa ;D

(Jos joku epäilee/pelkää, että mun blogista on tulossa ruokablogi, niin lupaan, etten vähään aikaan leivo tai kokkaa mitään erikoista! :D)


Maukasta päivää!

5 kommenttia:

  1. Oijoi näyttää aika nams;)

    Muksaa tiistaita sinne!

    Jamssi

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Jamelia! Ihanaa päivää sinnekin! <3

    VastaaPoista
  3. En mäkään usko, että tuo on hyvää... Eihän se voi olla jos siinä on Daim sulkaata ;)
    Arvaas tekeekö mieli, kun olen "sokerittomalla" tuokokuulla:(

    VastaaPoista
  4. Meillä asuu noiden vispilöiden nuolijoita myöskin. Näyttää tosi herkulliselta, ja mua ei haittaa ainakaan jos välillä blogi käsittelee leivontaa :)

    VastaaPoista
  5. uih! täähän oli hyvä vinkki, nimim. keliaakikko :) Eli eikun googlettamaan, jospa sitä minäkin innostuisin leipomaan joskus...

    VastaaPoista