keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kesäaika...

...on niin helppo, kun ei tarvitse lapsille topata vaatetta kilotolkulla. Paitsi tänään, kun myrskyää ja vettä tulee enemmänkin vaakatasossa. Varsinkin tyttö on helppo puettava, kun ei tarvi nakata kuin mekko päälle ja villatakki harteille. Hän onkin helppo tapaus, kun ei suostu lämpimällä muuta kuin mekkoa ajattelemaan. Meidän tyttö on hirveän tarkka siitä, mitä laittaa päällensä, ja joskus mua huvittaa, miten sinnikäs hän on valinnoissan :) Mutta itsekin olen melkoinen jästipää enkä halua lapselle antaa tämmöisissä "pikkuasioissakaan" periksi. Poika taas yleensä kiltisti pukee juuri ne vaatteet, jotka minä olen hänelle valinnut. 



Vertbaudetin viime keväänä ostettu tunika-housu-setti on nyt sopiva.



Lenkkarit nyt ei enää oo ihan valkoiset :)





Poika tykkää uudesta vertbaudetin huivista ja se käykin kivasti kauluspaitojen kanssa. Zarasta ostettu musta kesätakki on tosi ihana!



Reppu selkään ja menoksi!




Viime viikolla piti käydä ostamassa toinen valkoinen päivänvarjo terassille, koska kukat eivät hirveästi tykänneet 30 asteen lämmöstä. Ihanasti kyllä varjo auttaa kuumuutta vastaan! Meidän terassilta aukenee näkymä suoraan puistoon eikä taloja ole heti edessä. Kuvassa näkyvä puu on luumupuu, joka on jo kukkinyt tälle keväälle.



Luulin aina, että on olemassa tietty kukkatyyppi ihmisiä, kuten orvokki-ihmisiä, kielo-ihmisiä, ruusu-ihmisiä jne. Itse olen pitänyt itseäni enemmänkin pioni-Magnolia-ihmisenä, mutta muutama viikko sitten haksahdin orvokkeihin ja onhan ne ihan kauniita. Keltasia orvokkeja en laittaisi omalle terassille, mutta nämä valkoiset-lilat ovat kuin ovatkin ihan jees. Ehkäpä mussa on sitten hitusen mummolta tuoksuvaa orvokki-ihmistä :D


Ihanaa päivää ja mukavaa pitkää viikonloppua!

9 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia taas :)
    Toi tytön tunika on niin ihana <3 Muistan sitä jo viime vuonna täällä blogissasi ihailleeni, kun olit ne ostanut.
    Meidän neidillä on muuten samat lenkkarit ;) Ja sama juttu myös, että pitää jästipäänä usein jo saada itse valita vaatteet, pinnit jne. Enkä minä haluaisi, että lapseni näyttää joulukuuselta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Tytöt on tyttöjä ;) Ja voihan joulukuusikin olla ihan kaunis, jos se on hillitty :D Että murrosikää odotellessa!!

      Poista
  2. Joo, kun se kesäaika tulisikin ;)
    Mä inhoon tätä täkäläistä vaihtelevaa säätä, yhtenä päivänä voi olla yli +30 ja seuraavana aamuna on +12. Oikeesti tänään oli niin kylmä että puin pojalle aamulla hanskat päiväkotiin (meni pyörällä) ja itse olisin tarvinnut pipon.

    Että älkää turhaan olko kateellisia siellä Suomessa :)

    Naaapuri Forstenriedista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin totta, että sää vaihtelee päivittäin hurjastikin. Tai jopa samana päivänä voi olla aamusta +25 ja illalla tulee rakeita taivaan täydeltä ja puisto höyryää (tapahtui viime kesänä). Mutta on minusta ihana, kun kesä tulee tänne niin aikaisin. Vaikka nyt kylmiäkin päiviä on välissä, niin kuin eilen, mutta että huhtikuussa mentiin yli 30 asteen, huh! Esim. kun meidän vieraat oli huhtikuussa täällä, meillä oli 30 astetta lämmintä ja ihan täysi kesä (nurmikot vihreänä, Magnoliat ja kirsikkapuut kukki), heillä kotona Suomessa oli -1 aste ja lumikinokset pihalla :D Ehkä se on vähän asennekysymyskin, minä kyllä välillä nautin kesällä kylmistä vesisadepäivistä (kuten eilen), kun voi hyvällä omalla tunnolla ommella sisällä ja saada jotain aikaan ;)

      Poista
  3. mun on pakko jäädä lukijaksi, nimim. Müncheniin muuttanut tammikuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun löysit blogiini glenni ja jäit lukijaksi! Mukava, että jätit kommenttia. Paljon käy Saksasta lukijoita ja varmaan hyppysellinen on itsestään jäljen jättänyt, kiva tietää, että ketä täällä käy!

      Poista
  4. Teilla on harvinaisen tyykkäitä ja suloisia lapsia!
    Tuo teidän tytön takkuus pukeutumisesta kuulosti tutulta. Upea myös tuo terassi. Minäkin ihastuin liloihin ja valkoisiin orvokkeihin ;)

    VastaaPoista