perjantai 25. toukokuuta 2012

Loma!

Tänään alkaa meillä kahden viikon helluntailoma, jee! Ei tarhaa, ei töitä, ei harrastuksia. Toivottavasti uimista, rentoutumista, uimista, löhöilyä, uimista ja sanoinko jo, että uimista! :) Meillä on poika käynyt jo tälle kesälle kolme kertaa uimassa, tyttö kerran. Minä olen tyytynyt katselemaan - toistaiseksi.

Tällä lomalla ei ole tarkoitus lähteä mihinkään pidemmälle, ehkä päivän reissu vuorilla. Pääloma on meillä sitten elokuussa. Tilasin lapsille vähän vaatetta arkikäyttöön, ei sitä kotona tarvi aina niin hienona olla ;) (tyttö tosin vaihtaa vaatteita about 3 kertaa päivässä...)Minun lempikoruni on tällä hetkellä tämä kolmesta rannekorusta koostuva kokonaisuus. Värit ja kaikki on vaan niin mua :)Lapsille tilasimme jalkapallovaatetta H&M:ltä ja samalla vähän vaatetta arkisempaan käyttöön. Nämä H&M:n pikeepaidat ovat pojille tosi kivoja. Tyttö sai ballerinat, jotka ovat hänelle kuin tehty.Ballerinojen kanssa käy tämä myöskin H&M:ltä tilattu merihenkinen mekko. Tosi kiva kotona ja vaikka tarhassa.

Eilen meidät yllätti ukkoskuuro ja tarkastimme "tuhoja" terassilla sen jälkeen. Tyttö puhalteli irronneita lehtiä. Onneksi ei mitään isompaa vahinkoa päässyt syntymään!Mun kukat kukkii nyt tosi ihanasti!Mitäs muuta mun parvekkeella on kuin valkoista ja pinkkiä :)Ihanaa viikonloppua! 


7 kommenttia:

 1. Super kauniita kuvia! hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kivaa lomaa nauttikaa:)

  Itekin otan miniloman:P

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko laittaa sen verta kommenttia, että osaat ottaa aivan ihania kuvia! (:

  VastaaPoista
 4. Hurmaavat balleriinat ja mekko :)
  Lämpimiä lomapäiviä teille!

  VastaaPoista
 5. ihanaa lomaa ja se ukkonen oli kyllä nopeasti ohi! hämmästyin kuinka nopeasti paastoi taas aurinko...

  VastaaPoista
 6. Kaunis kuvasarja. Kivoja vaatteita olet tilannut lapsillenne. Mukavaa lomaa teille!

  VastaaPoista