lauantai 5. toukokuuta 2012

Hyvänmielen kuvia!

Mies kuvaili lapsia männä viikolla ja tuli kyllä sellaisia kuvia, ettei näitä nauramatta voi katsoa :D Meistä ilmesty pieni juttu saksalaisessa perhelehdessä, lopussa tiedot siitä, jos joku haluaa käydä ostamassa lehden.

Tänään on vuorossa ilta ystävien kanssa ja huomenna on pojalla jälleen jalkapalloturnaus. Ihana viikonloppu perheen kesken siis luvassa!


Poika ja nalle ♥ 
Tyttö miettii :D ♥ 
Oon kyllä niin rakastunut mun tuoliin!Saksalaisessa Nido-lehdessä (5/12) on meistä pieni juttu.


Leppoisaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Voi kun oli ihana nähdä tuttuja suloisia kasvoja! Hienoja kuvia jälleen ja tuo tuoli ON ihana- mullekin sellainen ;) Kivaa viikonloppua ja siunausta!

  VastaaPoista
 2. Miettiväinen tyttö oli ihan huippu :> Sellainen ilme, että "iskä, ei kai taas!" Harmi, ettei tuota lehteä taida olla ulkomailla saatavilla. Ei siitä sattumoisin ole mitään nettiversiota? Ainiin, piti kysymäni: onko teillä tuo "studio" / kuvaustilat ihan kotona vai missä kuvaatte? On niin ammattimaisen näköiset taustat ja valotukset =) Mukavaa kevättä teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti tuosta lehdestä ei ollut nettiversiota... :( Ois ollu tosi kiva, jos vois antaa linkin ja kaikki vois lukea. Meillä mies "rakentaa" aina kotiin yhteen huoneeseen studion. Hänellä on taustakankaat, valot ja heijastimet, joista hän sitten loihtii studion :) Hän on erittäin tarkka taustamateriaaleista ja muutenkin kriittinen kuvilleen, ihan kaikkea en minäkään saan täällä julkaista ;)

   Kiitos samoin, ihanaa kevättä sinnekin!

   Poista
 3. Hei, vitsit laittapas nyt vähän enemmän paljastuksia = kuvia ja itse sisältöä tuosta lehdestä kun ei sitä täällä näe. Kiitos ;) Siis ihan hyväntahtoisesti tuon totesin, että älä vaan loukkaannu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, mielelläni laittaisin vaikka koko jutun tänne, mutta minulla ei ole lupa laittaa sitä julkiseen jakeluun :( Halusin vain laittaa vinkiksi, kun jotkut ovat kyselleet, että missä lehdessä ja milloin me ollaan. Harmi, että vain saksassa asuvat voivat tuota hankkia...

   En oo loukkaantunut mistään, mut on muutoinkin aika hankala saada suuttumaan :D

   Mukavaa kevättä!

   Poista
 4. Hienoja kuvia! Menenkin huomenna heti tarkastamaan Hauptbahnhofin lehtiputiikin lehtitarjonnan :)

  VastaaPoista